29/03/2024

Η πρόεδρος των Μακεδόνων του Μονάχου Θ.Τζιτζιλάκη: Είμαστε Περήφανοι Μακεδόνες!

 

Η πρόεδρος των Μακεδόνων του Μονάχου Θεοδώρα Τζιτζιλάκη στον Hellas FM: Κάποιοι δεν στήριξαν το Συλλαλητήριο! Είμαστε Περήφανοι Μακεδόνες!

H ισχύς εν τη ενώσει για όλους τους Έλληνες ήταν το σύνθημα που έδωσε μέσω της συχνότητας του Hellas FM της Νέας Υόρκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων κα Θεοδώρα Τζιτζιλάκη, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Φιλιππίδη.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Νέας Υόρκης και Μονάχου, έγινε με αφορμή το συλλαλητήριο που οργανώθηκε απο τους ομογενείς της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή. Η φλογερή Μακεδόνισσα που μαζί με τον σύλλογο της κάνουν μεγάλο αγώνα για το εθνικό μας θέμα και την διατήρηση της ταυτότητας μας, περιέγραψε συγκλονιστικές σκηνές με μικρά παιδιά αλλά και με μία ηλικιωμένη που παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση της Κυριακής, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γιώργος Τάτσιος.

 

Η Θεοδώρα Τζιτζιλάκη περιέργαψε, επίσης, την απαράδεκτη στάση που κράτησε ο Συντονιστής Παιδείας αλλά και οι ιερείς της Κοινότητας που αποθάρρυναν τον κόσμο από το να συμμετέχει στο συλλαλητήριο. Παρόλα αυτά και παρά το έντονο κρύο ο κόσμος έδωσε το παρών, με παλμό σε μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα!

Ακουλουθεί ολοκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο λινκ

https://www.dropbox.com/s/xnrnbiop5xcc2x4/filippidis%20tzitzilaki.mp3?dl=0

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024