28/03/2024

Προσφυγικό, μεταναστευτικό: Ασφάλεια και μέτρα για την Ελλάδα

Η Ελλάδα θα είναι μια χώρα όπου περίπου 7 στους 10 Έλληνες θα είναι άνω των 45 ετών το 2050. Την ίδια στιγμή το αλλοδαπό κομμάτι του πληθυσμού θα διογκώνεται.

Ανά διαστήματα, έχουμε δει δημοσιεύματα που φαντάζουν ως ακραία, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και αφορούν την επιρροή αλλοδαπών (αλλόφυλων) στο εκλογικό σώμα και πώς αυτή η επιρροή μπορεί να αλλάξει τη μορφή της χώρας. Οι περισσότεροι, μάλιστα, συνδέουν τη συγκεκριμένη κατάσταση στο όχημα επιδιώξεων της κυβέρνησης που δεν είναι παρά ο «χρήσιμος ηλίθιος» όπως αναφέρεται σαν ρήση. Μια επιφανειακή προσέγγιση, αν μη τι άλλο.

Η ουσία είναι όμως πώς η απειλή πλέον είναι πραγματική και ελάχιστα έχει να κάνει με τη σημερινή κυβέρνηση, πέρα από το γεγονός πως συμβάλει στην μεγιστοποίηση του αριθμού των μεταναστών ως πληθυσμού εντός της Ελληνικής κοινωνίας.

Πέρα από θέματα συνοχής, τριβών κοκ, στα γρήγορα θα παραθέσω μερικά δεδομένα που όποιος θέλει μπορεί να τα βρει και στο διαδίκτυο:

1. Οι γεννήσεις των αλλοδαπών στη χώρα μας είναι περίπου 2.2 μέσο όρο στο νόμιμο πληθυσμό τους όπου μπορεί να υπάρξει καταγραφή. Αρκετοί εξ αυτών των ανθρώπων θα αποκτήσουν «ιθαγένεια» (μεγάλη κουβέντα το υπηκοότητα με το ιθαγένεια. Απαράδεκτη η απόδοση ιθαγένειας σε αλλόφυλους). Άρα, θα έχουν και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι μετά παρέλευσης 5ετιας.

2. Η συνοχή και η οργάνωση τους ως αλλοδαπό σώμα περνάει και στη μετά απόδοσης «ιθαγένειας» διαμονής τους. Διατηρούν δεσμούς με  ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις στήριξης δικών τους ομόφυλων και ομόθρησκων. Αποτέλεσμα, ένα ιδιότυπο γκέτο εντός της ελληνικής επικρατείας με ειδικά χαρακτηριστικά. Μια ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ (βλ. Ισλάμ).

Η “γερασμένη” πλειοψηφία Ελλήνων θα βλέπει τη χώρα να περνάει σε τρίτα χέρια.

Τώρα με τα παραπάνω σε ισχύ, έχουμε ένα σενάριο που αξίζει προσοχής από ικανούς πολιτευτές.

Η Ελλάδα, την επόμενη 20ετια-30ετια, μπορεί να βιώσει την έλευση ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με ισχυρή απήχηση και εκπροσώπηση από μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο θα λειτουργεί με συμπαγή και ομογενή τρόπο. Αυτό θα φανεί ίσως και πιο σύντομα, όταν δήμοι και κοινότητες θα λάβουν ισλαμο-φιλο χαρακτήρα (βλ. Λονδίνο και Καν ). Το πρόβλημα δεν είναι με την εξάσκηση της θρησκείας και της στήριξης μεταξύ τους. Αλλά ότι αυτό θα γίνει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του όποιου συντάγματος και όποιων ηθών και εθίμων των ΝΟΜΙΜΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ της χώρας (βλ. το χάος σε Γαλλία).

Μια Ελλάδα που φθίνει σε γεννήσεις, μεταναστεύει, απαξιώνει την πολιτική (απαράδεκτο για αυτό έχουμε και τέτοια σούργελα στην διακυβέρνηση και στην πολιτική και κομματική σκηνή της χώρας εντός και εκτός κοινοβουλίου) έχει δώσει χώρο σε ολική αντικατάσταση και παράδοση με «ήπιο τρόπο» της χώρας στο Dar al Islam χωρίς καν να χρειαστει το «ξίφος του Αλλάχ». Η Ελληνική ηλιθιότητα (ή σκοπιμότητα από κάποιους) έχει φέρει τον ξένο πληθυσμό στο 1/10 του συνόλου, ενώ ήδη μετράμε 300.000 Ελληνοποιήσεις από το 2015 και ύστερα (στοιχεία ΥΠΕΣ). Αν δεν κατανοεί κάποιος τους αριθμούς, να αναφέρω πώς 300.000 άτομα βγάζουν τρίτο-τέταρτο κόμμα στην Ελληνική Βουλή.

Οι σημερινές ροές πολλαπλασιάζονται και ήδη είναι εκτός ελέγχου αφού τα μέτρα περιορισμού τους είναι ελάχιστα.

Τι μπορεί να γίνει.

Καλές οι καταγγελίες και τις κάνουν όλοι. Τι μπορεί να γίνει όμως;

Αρχικά: 

– Πρώτον: Άμεσα κατάργηση της απόδοσης ιθαγένειας. Απόδοση υπηκοότητας και, μάλιστα, με αυστηρότατα κριτήρια σε γνώσεις και τήρηση κάποιων χαρακτηριστικών αφομείωσης με τον πληθυσμό (5 έτη παραμονής με άδεια εργασίας και άλλα εμφανή κριτήρια ενσωμάτωσης). Η υπηκοότητα διατηρεί κάποιες νομικές δεσμεύσεις που θα μπορούν να λειτουργήσουν ως δικλείδα ασφαλείας και μπορεί να γίνει αφαίρεση της χωρίς συνταγματική παράβαση, έναντι κάποιου δόλιου προς την χώρα.

– Δεύτερον: Άμεση επαναφορά του ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ με μια διαφορά. Μια και μόνη κλήση διάρκειας 6 μηνών σε όλους τους παράνομα διαμένοντες στην χώρα να προσέλθουν, να εξεταστούν επιτόπου δια διασταύρωσης στοιχείων, αν πληρούν δηλαδή τους όρους να βρίσκονται εδώ. Η διαδικασία θα γίνεται με διασταύρωση με EURODAC (βάση δεδομένων της FRONTEX). Όποιος είναι παράνομα, εγκλεισμός και απέλαση ΑΜΕΣΗ σε χώρα καταγωγής του και όχι εισδοχής. Κατευθείαν δηλαδή εκεί που είπε ότι γεννήθηκε. Αν δεν τον δεχτεί η χώρα του είναι δικό τους πρόβλημα. Αν πάλι είπε ψέμματα, τότε είναι δικό του πρόβλημα.

– Τρίτον: Αίτηση σύγκλησης συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ για να τεθεί το θέμα στο τραπέζι για το πρόβλημα ασφαλείας που δημιουργείται τόσο για την χώρα μας, όσο και για την Ε.Ε. αλλά και για τους ίδιους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ που τους κλέβουν την θέση παράνομοι μετανάστες και τζιχαντιστές. Οι πραγματικοί πρόσφυγες από τον πόλεμο πρέπει να στηριχθούν και να μην τους «κλέβουν» άλλοι την θέση.

– Τέταρτον: Κλείσιμο συνόρων. Τελεία και παύλα. Είτε η Ε.Ε. θα αναλάβει ευθύνες και θα αντιμετωπίζει τον σύγχρονο δουλέμπορο Ερντογάν όπως πρέπει για να είμαστε και εμείς ορθά κινούμενοι στο διεθνές δίκαιο. Είτε εμμένουν στην πολιτική τους και εμείς αρχίζουμε δόλιες τακτικές με push back και προειδοποιητικές βολές. Επίσης, με χρήση ηλεκτροφόρων συρμάτων και άλλων μέσων στα σύνορα μας με αιτιολογία την επιθετικότητα της Τουρκίας. Οι πρόσφυγες, οι πραγματικοί πρόσφυγες, θα γίνονται δεκτοί μόνο στα σημεία εισόδου της χώρας (βλ. τελωνεία) και όχι όπου να είναι. Όσοι πάνε εκτός σημείων υποδοχής, θα απελαύνονται άμεσα χωρίς δικαίωμα διεκδίκησης ασύλου ως επικίνδυνοι για την Ελλάδα και την ασφάλεια της.

– Πέμπτον: Έλεγχος και απέλαση κάθε ΜΚΟ που κινείται με αδιαφανή τρόπο σε όλη την περιφέρεια της χώρας. Από την Θράκη μέχρι και την Κρήτη. Τελεία.Διότι άλλο το ανθρωπιστικό και άλλο αυτός ο δούρειος ίππος εκτέλεσης συμφερόντων τρίτων.

– Έκτο: Επιδοματική πολιτική τέλος για μετανάστες. Το κάνουν ήδη πολλές χώρες της ΕΕ και σε αυτό δεν θα υπάρξει πρόβλημα συμμόρφωσης. Αντίθετα με τα όσα (πολλά) χρήματα διαθέτουμε για να τραφούν διάφοροι που δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα, πρέπει να δημιουργηθεί επιδοματική πολιτική για πολύτεκνους (3 και άνω παιδιά) και μάλιστα με αυστηρά κριτήρια που θα βασίζονται σε εκπαίδευση, ληξιαρχικές πράξεις γέννησης με διασταύρωση ηλεκτρονική κοκ.

Γνωρίζω τώρα πώς πολλά από όσα προτείνονται παραπάνω, πιθανώς να θεωρηθούν ακραία ή κάποιοι να αναφέρουν πώς είναι ασύμβατα με την σημερινή εξάρτηση και κατάσταση της χώρας μας με τρίτους. Όμως είναι πλέον θέμα εθνικής ασφαλείας, καθώς έχουμε μπει σε μια πορεία που γνωρίσαν πολλές χώρες και σήμερα βιώνουν ακραίες καταστάσεις, με περιοχές υπό πολιορκία και θρησκευτικούς νόμους ή προσπάθεια να αλλάξουν ακόμα και το σύνταγμα τους.

Να αναφέρω ξανά: Οι πρόσφυγες πολέμου θέλουμε και πρέπει να έχουν στήριξη. Πρέπει να είμαστε εκεί όλοι για αυτούς. Πρέπει επίσης να προστατευθούν από άλλους παράνομους κάθε λογής. Η Ελλάδα είναι φιλόξενη για εκείνους που ζητούν την βοήθεια της αλλά κρατάει σιδερένιο ρόπαλο με καρφιά για εκείνους που θέλουν να την εκμεταλλευθούν.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024