19/04/2024

Εσπερίδα για τα 2 χρόνια κυβέρνησης Trump και τις Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

 


Τα τμήματα της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS District 25 , ΗJ03 Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”, ΗJ04 Xαλανδρίου “Σόλων”, Θυγατέρες της Πηνελόπης της Θεσσαλονίκης ΗJ428 “Ελπίδες”, με την υποστήριξη του Τμήματος της ΑΗΕΡΑ Κωνσταντινούπολης ”Βόσπορος” 601, στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00μμ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος) θα λάβει χώρα η εκδήλωση της ΑΗΕΡΑ “Τα δύο χρόνια από την εκλογή Τrump,   Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις και Ελληνισμός”.

Μεταξύ άλλων επισήμων, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Σάββας Αναστασιάδης,  τομεάρχης Ελληνισμού της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας βουλευτής ΝΔ και η Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα (Republicans Abroad -Greece) Κυρία Κατερίνα Παπαθανασίου.

Στην ομιλία θα λάβουν μέρος οι Πάνος Μπουλιώνης (δημοσιογράφος), Ο Ιωάννης Κοττάς (οικονομολόγος) , Ο Μάκης Στεργίου (Καθηγητής Φυσικής) και ο Αλέξανδρος Δρίβας (PhD Cand. στις Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συγγραφέας Ανδρέας Ζαπουνίδης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024