13/06/2024

Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ συμμετέχει στο συλλαλητήριο της 8 Μαρτίου 2020

Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών που περνάει η χώρα μας, βρίσκεται σε κάθε αγώνα για την πατρίδα στην πρώτη γραμμή και με το παρώνψήφισμα ομόφωνα:

-Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους αδελφούς μας στα νησιά που δοκιμάζονται εδώ και χρόνια

-Ανακοινώνουμε πως υποστηρίζουμε και θα συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας στο μεγάλο Συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα στην Αστόρια, στην Πλατεία των Αθηνών στις 8 Μαρτίου 2020 και 2 το μεσημέρι, που διοργανώνουν οι Σύλλογοι και Ομοσπονδίες των νησιωτών της Νέας Υόρκης.

-Καλούμε όλους τους Μακεδόνες να παραβρεθούν για να στείλουμε βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι! Την Κυριακή όλοι οι Μακεδόνες είμαστε Χιώτες, Μυτιληνιοί, Σαμιώτες, Λεριοί, Κώες!

-Στέλνουμε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, αστυνομικούς και στρατιωτικούς που με τις ηρωικές τους προσπάθειες και την συγκινητική τους παρουσία προάσπισαν και προασπίζουν τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Είμαστε ευγνώμονες και προς όλους τους κατοίκους τόσο του Εβρου όσο και των νησιών που φυλάττουν Θερμοπύλες.

-Θέτουμε την οργάνωση μας στην διάθεση του Ελληνικού κράτους αλλά και των αρμόδιων φορέων για να παρέχουμε κάθε βοήθεια που μπορούμε.

-Υπογραμμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν σταματάει. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση, για τους αγέννητους, για τα παιδιά μας και για τους ήρωες μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Ύπατος Πρόεδρος Δημήτριος Φιλιππίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Χαριτόπουλος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024