28/03/2024

Ο διαβόητος Μάρκο Κέπι

Γράφει ο Δημοσθένης Ζούλης 

Μια οργάνωση Αλβανών στη Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται να είναι ο βασικός σπόνσορας σειράς ανθελληνικών εκπομπών στο Top Channel του εμπρηστή δημοσιογράφου Μαρίν Μεμά, η Albanian Roots (Αλβανικές Ρίζες), τις τελευταίες μέρες επιτίθεται φανατικά σε Ελληνίδα των ΗΠΑ.

Η Οργάνωση αυτή η οποία κάνει αισθητή την παρουσία της και να καλύψει διάφορες άλλες προσφιλείς στη νέα μετανάστευση αλβανών στη Δύση δραστηριότητες, εξ αρχής επέλεξε να διοργανώσει αντι-παρέλαση αυτής που διοργανώνουν οι Έλληνες Ομογενείς στην 5η Λεωφόρο κάθε 25 Μαρτίου, προσπαθώντας ουσιαστικά να αμαυρώσει την εικόνα των ελληνικών εορτασμών αντιπαραθέτοντας ανθελληνικές γελοίες συγκεντρώσεις για την υποτιθέμενη«γενοκτονία των Τσάμιδων».

Ο επικεφαλής και αρχηγός της Οργάνωσης που δικαιολογεί τα εμβάσματα στο Μεμά μέσω αποστολής  εράνου για τα θύματα του σεισμού του 2019, Μάρκο Κέπι, είχε βρει επιστέγασμα στο πολιτικό γραφείο του Γερουσιαστή Γκένετ της Νέας Υόρκης. Τον έδιωξε όμως προ μηνών ο Γερουσιαστής καθώς συνειδητοποίησε παράλληλες ενασχολήσεις του Κέπι που παραβιάζουν το νόμο. Από την πλευρά της ο οργάνωση κατηγόρησε με μεγάλη ευκολία  Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στο επιτελείο του Ρεπουμπλικάνου Γερουσιαστή.

Τώρα όμως οι «Αλβανικές Ρίζες» επιδίωξαν να μπουν μέσω του Συντονιστή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Νέας Υόρκης. Συνηθισμένοι σε κόλπα χειραγώγησης των ψηφοφόρων και άλλων λαθροχειριών το επιχείρησαν με σκοπό να προωθήσουν την προπαγάνδά τους. 

Η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Ελληνίδα Γεωργία Κοντζαμάνη, ωστόσο με τις αποφάσεις και ενέργειες της απέτρεψε την δια νόθευσης των ψήφων εκλογή του κ. Κέπι. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διασυνδεμένων πυρήνων του αλβανικού ανθελληνικού εθνικισμού βουίζουν αυτή την περίοδο κατά της κας. Κοντζαμάνη.

Με πληροφορίες από Ταχυδρόμο 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024