29/03/2024

Καταρρίπτοντας τη θεωρία της μείωσης του πληθυσμού

Γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης* 

 

Μια από τις θεωρίες συνωμοσίας που την τελευταία δεκαετία διαδίδεται άκριτα και με την ευκολία της τρομολαγνικής καταστροφολογίας, καθώς έχουμε συνηθίσει πια να ελκόμαστε από τον τρόμο, είναι εκείνη που ισχυρίζεται ότι η ελίτ της ανθρωπότητας έχει σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή η θεωρία με το ξέσπασμα της πανδημίας γνώρισε μεγαλύτερη απήχηση κι έγινε ένας από τους λόγους που πάρα πολλοί πολίτες στον Δυτικό Κόσμο φοβήθηκαν ότι τόσο ο ιός όσο και τα εμβόλια δημιουργήθηκαν για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Ωστόσο πέρα από τα ευφάνταστα στοιχεία και τις δήθεν αποδείξεις που παρουσιάζουν οι συνωμοσιολόγοι, πόσο αντέχει αυτή η θεωρία σε μια καλύτερη ανάλυση; Είναι λογική; Ευσταθεί;

Για να δούμε! Αυτή η θεωρία αναπτύχθηκε τη δεκαετία του ’60 και ’70 μέσω κάποιων πραγματικών επιστημονικών υποθέσεων που αναφέρονταν στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού και της σίτισης της ανθρωπότητας. Οι επιστήμονες που εξέφρασαν τον φόβο τους εκείνη την εποχή, υπερέβαλαν στις εκτιμήσεις τους, ενώ μια παράμετρος που δεν έλαβαν υπόψη τους ήταν η τεχνολογική εξέλιξη που θα μπορούσε να βοηθήσει στον επισιτισμό της ανθρωπότητας. Περιοδικά, εφημερίδες, δυστοπικά βιβλία και ταινίες προκάλεσαν τη διάδοση των επιστημονικών υποθέσεων για πολλά χρόνια και όπως ήταν φυσικό κάποια στιγμή αυτές συνδέθηκαν μέσω των συνωμοσιολογικών σεναρίων με τους Κομουνιστές, τους Μασόνους, τους Εβραίους, την παγκόσμια οικονομική ελίτ, τον επερχόμενο Αντίχριστο, ενώ από τη δεκαετία του ’90 και μετά και με τους εξωγήινους.

Οι επιστημονικές υποθέσεις για τον υπερπληθυσμό επηρέασαν ένα μεγάλο ποσοστό καθημερινών ανθρώπων, οι οποίοι, ο καθένας για δικούς του λόγους, προώθησαν εν γνώση τους την άρνηση της τεκνοποίησης, με τη δικαιολογία του υπερπληθυσμού. Εν τούτοις ήδη από τη δεκαετία του ’70 είχαν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτες έρευνες για την υπογεννητικότητα που θα χτυπούσε τα κράτη του Δυτικού Κόσμου. Τη δεκαετία του ’80 τα στοιχεία που φανέρωναν ότι αυξάνεται η υπογεννητικότητα, στον Δυτικό Κόσμο πάντα, πολλαπλασιάστηκαν. Σήμερα τη ζούμε. Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν ο Δυτικός Κόσμος πάσχει από υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά άλλα προβλήματα, όπως έλλειψη εργατικού δυναμικού, ασφαλιστικό κ.λπ. με πολλούς ιθύνοντες ήδη από τη δεκαετία του ’90 να αναφέρουν ως λύση τους μετανάστες από τις χώρες εκτός της Δύσης.

Τα παραπάνω είναι η πραγματικότητά μας. Κανείς δεν αμφισβητεί την υπογεννητικότητα του Δυτικού Κόσμου, ούτε και την εισροή των μεταναστών ώστε να εξισορροπιστεί η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Όταν λοιπόν, η ίδια η οικονομική ελίτ φοβούμενη την κατάρρευση του συστήματος προσκαλεί και δέχεται εκατομμύρια μεταναστών, έχει λόγο να προωθήσει κάποιο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού; ΟΧΙ! ΚΑΝΕΝΑΝ! Όχι, γιατί απλώς δεν τη συμφέρει να χάσει τους πελάτες και τα υποχείριά της, τους εργάτες και τους ψηφοφόρους της. Αντιθέτως συγκεντρώνει ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την τεκνοποίηση, γιατί δεν τη θεωρούν πρόβλημα όπως οι Δυτικοί, και δημιουργούν πολυμελείς οικογένειες.

Παρ’ όλα αυτά, αναλύοντας το άλογο και το ανόητο της θεωρίας για τη μείωση του πληθυσμού, η οποία υπάρχει είτε σαν επιστημονική υπόθεση είτε και σαν συνωμοσιολογικό σενάριο εδώ και τουλάχιστον πέντε δεκαετίες, τα στοιχεία και η πραγματικότητα μάς φανερώνουν ότι ο πληθυσμός της Γης αυξήθηκε και αυξάνεται συνεχώς, αφού φτάσαμε αισίως τα 7.8 δισεκατομμύρια με την εκτίμηση του ΟΗΕ το 2019.

Και πού αυξήθηκε ο πληθυσμός της Γης; Στον Δυτικό Κόσμο; ΟΧΙ! Ο πληθυσμός της ανθρωπότητας αυξήθηκε σε Ασία, Αφρική και Νότια Αμερική. Πάρθηκαν μέτρα για τη μείωσή του; ΟΧΙ! Φοβούνται οι Ασιάτες, οι Αφρικανοί και Νοτιοαμερικάνοι ότι γίνονται κινήσεις εναντίον τους; ΟΧΙ! Ίσως οι Νοτιοαμερικάνοι, γιατί έχουν περισσότερες επαφές και σχέσεις με τους Δυτικούς. Οπότε το εύλογο ερώτημα είναι γιατί φοβούνται οι Δυτικοί ότι υπάρχουν σχέδια της μείωσής τους; Έλα ντε, γιατί; Κανονικά εκείνοι που έπρεπε να φοβούνται περισσότερο είναι οι Ασιάτες, μιας και οι μισοί και παραπάνω άνθρωποι της Γης ζούνε στην Ασία, ωστόσο αυτοί συνεχίζουν να γεννάνε παιδιά χωρίς προβληματισμούς.

Αυτό που παρατηρείται λοιπόν είναι ότι ενώ δεν έχουμε καμία ένδειξη πως κάποιοι Εβραίοι, Ιλλουμινάτοι, Παγκόσμιοι Εξουσιαστές κ.λπ., θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό, πόσο μάλλον απόδειξη, αφού αυτός συνεχώς αυξάνεται, οι μόνοι που ανησυχούν για αυτή τη θεωρία είναι οι Δυτικοί, οι οποίοι όμως δεν θα έπρεπε καν, αφού από μόνοι τους έχουν μειώσει αισθητά τον πληθυσμό τους.

Τέλος, ας δούμε και την ανοησία περί εμβολίου και ιού που δημιουργήθηκαν για τη μείωση του πληθυσμού. Το συνωμοσιολογικό σενάριο ισχυρίζεται ότι ο ιός είναι εργαστηριακό προϊόν που φτιάχτηκε για να μειώσει τον πληθυσμό, ενώ και τα εμβόλια που φτιάχτηκαν θα προκαλέσουν τέτοιες θανατηφόρες παρενέργειες ή μεταλλάξεις που «αποδεικνύεται» ότι και αυτά είναι μέρος του σχεδίου. Ναι, ε; Ποιοι ήταν μαθημένοι σε διάφορες επιδημίες τις προηγούμενες δεκαετίες; Οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί! Ποιοι κατάφεραν πρώτοι να διακόψουν την επέλαση της πανδημίας; Οι Ασιάτες! Οπότε αυτοί που κανονικά θα έπρεπε να υποστούν μείωση του πληθυσμού τους σε τέτοια τρομερά επίπεδα, με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς, δεν έπαθαν τίποτα. Ούτε και οι Αφρικανοί. Τουτέστιν τζάμπα το σχέδιο των Μασόνων για τη μείωση του πληθυσμού, το οποίο όχι μόνο δεν κατάφερε τίποτα, αλλά μας δείχνει ότι είναι και άχρηστοι οι εμπνευστές του.

Ας πάμε τώρα στα εμβόλια. Οι Ασιάτες χρησιμοποιούν τα ίδια εμβόλια με τους Δυτικούς; Όχι, οι περισσότεροι έφτιαξαν δικά τους και καταπολέμησαν την πανδημία με τα δικά τους υγειονομικά και φαρμακευτικά μέσα. Άρα ούτε και με το εμβόλιο πέτυχαν κάτι οι Ιλλουμινάτοι! Τόσο άχρηστοι στον σχεδιασμό και την εφαρμογή, που αρχίζω να υποψιάζομαι ότι ίσως είναι Έλληνες! (ειρωνικός αστεϊσμός, για όσους δεν το κατάλαβαν). Οπότε τι συμπεράσματα βγάζουμε από τα στοιχεία της πραγματικότητας; Ότι όλοι αυτοί που σχεδίασαν τη μείωση του πληθυσμού μέσω του ιού και των εμβολίων είναι τόσο άχρηστοι που δεν χρειάζεται να τους λαμβάνουμε υπόψη ή δεν υπάρχουν, αλλά βρίσκονται απλώς στα μυαλά κάποιων παλαβιάρηδων που σκαρφίζονται πρόχειρες κι αβάσιμες δυστοπικές ιστορίες.

Κι ένα τελευταίο στοιχείο. Όλοι αυτοί οι αστοιχείωτοι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και το εμβόλιο φτιάχτηκε ταυτόχρονα ώστε να προστατευτούν οι Παγκόσμιοι Εξουσιαστές, οι οικογένειες και τα τσιράκια τους. Αυτό μέχρι πριν την πανδημία θα γινόταν πιστευτό από τους περισσότερους πολίτες που ποτέ δεν είχαν ενημερωθεί για τους ιούς και τις επιδημίες. Τώρα όμως, οι περισσότεροι ξέρουν κι έχουν ακούσει ότι οι ιοί μεταλλάσσονται. Μπορούν λοιπόν οι Παγκόσμιοι Εξουσιαστές να φτιάξουν έναν ιό και ένα εμβόλιο προστασίας τους και να κοιμούνται ήσυχοι εν μέσω πανδημίας, χωρίς τη σκέψη ότι ίσως πεθάνουν κι αυτοί από κάποια μετάλλαξη του ιού; ΟΧΙ! Εδώ η γρίπη που έχει τόσα μέσα για να αντιμετωπιστεί κι ακόμα σκοτώνει χιλιάδες.

Επίσης, όλοι μάθαμε ότι τα αντισώματα που δημιουργεί ένα εμβόλιο στον καθένα, αλλά και οι παρενέργειες που προκαλεί, διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οπότε, ούτε και με το εμβόλιο θα ήταν σίγουροι οι Εβραίοι που σχεδίασαν να μας φάνε λάχανο, γιατί μπορεί όταν πήγαιναν να το κάνουν να τα κακάρωναν! Αυτός ο κρότος που ακούσατε ήταν η έκρηξη στο φανταστικό διαστημόπλοιο των εξωγήινων που ήθελαν να μειώσουν τον πληθυσμό με το πιο μούφα σχέδιο που εμπνεύστηκε άνθρωπος. Σας χαιρετώ!

*Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι συγγραφέας.  Με κείμενά του έχει συμμετάσχει σε πολλά βιβλία και επίσης έχει επιμεληθεί ανάλογο αριθμό βιβλίων άλλων συγγραφέων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024