20/07/2024

Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος

ΕΞΥΠΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Περιβάλλον, κλιματική αλλαγή, νέες θέσεις εργασίας

“Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος”

 

To ΕλληνοΙταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής  ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος διοργανώνει στο πλαίσιο του MONEYSHOWεκδήλωση ενημερωτικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου με θέμα: «Έξυπνο επαγγελματικό μέλλον, Έξυπνες επιλογές στο παρόν! –Ο επαγγελματικός προσανατολισμός γίνεται πράσινος»και τίτλο “Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος”

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 17.30-20.00

Hyatt Regency Θεσ/νίκης (Αίθουσα Ballroom 3)

Όρισε το επαγγελματικό σου μέλλον, γνώρισε τις επιλογές σου

Η εκδήλωση έχει στόχο την υπεύθυνη, πολύπλευρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν στις νέες θέσεις εργασίας που διαμορφώνονται από την παγκόσμια στροφή της σύγχρονης κοινωνίας στα νέα, πράσινα επαγγέλματα. Περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές, με σύγχρονες, συνοπτικές εισηγήσεις θα ενημερώσουν έγκυρα και υπεύθυνα για ό,τι αφορά τον πράσινο επαγγελματικό προσανατολισμό.Το κοινό της εκδήλωσης θα είναι κυρίως νέοι που αναζητούν τις επαγγελματικές προκλήσεις του μέλλοντος αλλά και εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματίες, σύλλογοι γονέων κ.α.

*Σημειώνεται ότι  στο προηγούμενοMoneyShow, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 10.000 και η εκτίμηση για φέτος, βάσει του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται από συμμετέχοντες, είναι ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τους επισκέπτες της προηγούμενης φοράς.

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024