19/03/2024

London-Macedonia is Greek!

 


Νέα Συγκέντρωση για τη Μακεδονία μας!

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη Συγκέντρωση της Κυριακής παρά το χιόνι και τη βροχή και λόγω του έντονου ενδιαφέροντος και προτροπής σας, μπαίνουμε και πάλι μπροστά και διογανώνουμε Νέα ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση για τη Μακεδονία μας στο ίδιο σημείο! Έτσι, παράλληλα με το μεγάλο συλλαλητήριο των Αθηνών, ο Ελληνισμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα διατρανώσει την αγάπη και την συμπαράσταση του για τη Μακεδονία μας μπροστά από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 – 16:00 στο
Old Palace Yard, Westminster, London, SW1P 3JY, United Kingdom
Ελάτε όλοι και φέρτε μαζί σας Ελληνικές Σημαίες ώστε να ακουστεί σε όλο το κόσμο με φόντο (και κάτω από) το Big Ben ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα και μόνο Ελληνική! 

Η ειρηνική αυτή συγκέντρωση γίνεται σε συνεργασία με την Πρόεδρο Δρα. Κική Σονίδου – Kiki Sonidou και τον Σύλλογο Ποντίων Ηνωμένου Βασιλείου.
Αυτή η νέα σελίδα είναι η επίσημη της συγκέντρωσης και σας παρακαλώ πολύ για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση (όπως την πρώτη φορά) να την κάνετε share στα profiles σας και σε groups του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της Ελλάδος και Κύπρου.

https://www.facebook.com/events/1425968560858993/

Αυτό το event page είναι public ώστε από αυτή τη σελίδα να στέλνετε προσκλήσεις στους φίλους σας ώστε να έρθουν αλλά και να είναι ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις. Φτιάχτηκε νέα σελίδα για να μην υπάρξει σύγχυση με την προηγούμενη και έτσι δεν έρθουν κάποιοι.


Αυτή θα σταλεί στα ΜΜΕ και στο Δελτίο Τύπου ώστε να μας προβάλουν και να ενημερωθεί η παροικία. Εδώ θα μπούν όλα τα videos και οι φωτογραφίες από την συνάντηση. Αν κάποιο μέσο ενημέρωσης μας αναφέρει σας παρακαλώ να κάνετε ανάρτηση στη σελίδα για να το ευχαριστήσουμε δημόσια.


Η υποστήριξη και η αγάπη σας μας έχει συγκινήσει βαθύτατα! Λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα και τηλεφωνήματα συμπαράστασης. Σας παρακαλούμε πολύ να κοινοποιηθεί αυτή η προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας! Είστε η δύναμη μας!

Μιχάλης Αράπης – Νομικός – Αντιπρόεδρος της Ελληνορθοδόξου Κοινότητας Αγ. Νικολάου Κάρντιφ και Νοτίου Ουαλίας
michaelarapis.com
info@michaelarapis.com
00447414657351

Το Κτίριο του Κοινοβούλιο – Houses of Parliament – (στο οποίο βρίσκεται το Big Ben) – είναι ακριβώς δίπλα στον σταθμό Westminster του tube και συνδέεται με τις γραμμές Circle, District και Jubilee.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2023