20/04/2024

Σκληρή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Παμμακεδονικής στον Μπουτάρη

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη ώστε να μην μπερδεύονται οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα προκάλεσαν την αντίδραση των ομογενών μας, οι οποίοι είχαν αναλάβει και την πρωτοβουλία των δυο επιτυχημένων συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Φιλιππίδης, Αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής ΗΠΑ και εκ των συντονιστών του συλλαλητηρίου της Αθήνας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι δηλώσεις και οι πράξεις του θλιβερού Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν! Τα κίνητρα και ο ρόλος του είναι ορατά σε όλο τον Ελληνικό λαό. Εμείς, ως Παμμακεδονική Ενωση ΗΠΑ, είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου και δυστυχώς μας επιβεβαιώνει με τον πλέον ανιστόρητο και προκλητικό τρόπο. Την ώρα που η Κυβέρνηση αγνοεί την λαϊκή βούληση που εκδηλώθηκε με τα συγκλονιστικά συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, την ίδια στιγμή βρίσκουν οι Σκοπιανοί και κάθε άλλος παρατρεχάμενος έναν ισχυρό σύμμαχο όπως ειναι ο κ. Μπουτάρης! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τους Ελληνες σε κάθε γωνία της πατρίδας και της Ελλάδας! Καμμία χρήση του όρου Μακεδονία! Καμμία λύση σε βάρος της πατρίδας μας, της ιστορίας μας και της ταυτότητας μας!»

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024