29/03/2024

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και Διαδίκτυο με φόντο ό,τι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

Μέχρι στιγμής φαίνεται πώς η Τουρκία διαπίστωσε ότι το σχέδιο της να περάσει ως ανθρωπιστική κρίση τις ροές που έστειλε χωρίς έλεγχο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, δεν έχει βρει γόνιμο έδαφος, οπότε έχει αρχίσει και δουλεύει τις ΨΕΠ εντός του διαδικτύου.
 
Είναι λοιπόν βέβαιο ότι θα δείτε αρκετούς δήθεν “ελληνικούς λογαριασμούς” στα κοινωνικά δίκτυα, που είναι τρολ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, να μιλάνε για ανοιχτά σύνορα, ανθρωπισμό και αλληλεγγύη υπέρ των ταλαίπωρων που στοιβάζονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Επίσης θα δείτε αρκετά δήθεν στοιχεία για χιλιάδες άτομα που πέρασαν ήδη τον Έβρο και τα νησιά μας (οι πληροφορίες που έχουμε στην ομάδα που επεξεργαζόμαστε τα blue red σενάρια ασφαλείας, λένε πως συνολικά δεν είναι πάνω από 100-150 άτομα τις δύο αυτές μέρες και τα 2/3 αυτών έχουν συλληφθεί).
 
Η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει πώς είναι αδύνατον να συγκρατήσει τους μετανάστες που έχει εντός της χώρας και σε αυτή την προσπάθεια θα κάνει χρήση φυσικά τρολ λογαριασμών που θα είναι αληθοφανείς, αλλά θα έχουν συγκεκριμένο τρόπο γραφής. Παράλληλα, θα βαφτίσει ακόμα και αυτό που είναι οφθαλμοφανές ως κάτι που δεν ευθύνονται αυτοί ,αλλά οι κακοί Έλληνες, Ευρωπαίοι και λοιπά.
 
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι Σύριοι όσοι βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Είναι οτιδήποτε άλλο, Αγφανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί εκτός από Σύριοι. Παράλληλα, μη μένουμε στη δυτική οπτική των γυναικόπαιδών που έχουν μπει μπροστά για να ευαισθητοποιήσουν. Και οι τζιχαντιστές ίδια τακτική έχουν σε κάθε κίνηση τους χρησιμοποιώντας γυναίκες και παιδιά μπροστά και από πίσω οι “συνοδοί τους” πετούσαν μπουκάλια, πέτρες, και ό,τι άλλο.
 

Καλώς λοιπόν η αντίδραση της Ελληνικής πλευράς είναι να κλείσει τα σύνορα και να ενισχύσει την προστασία της χώρας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024