29/03/2024

ΕλλάδαTheProject 2021: “Με σεβασμό στο παρελθόν, οργανώνουμε το παρόν σχεδιάζοντας το μέλλον”

 

 


Η Επιτροπή του ΕλλάδαTheProject 2021 θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια της ιστοσελίδας Ελλάδαtheproject.com την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 περί ώρας 18.21 με ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση/συζήτηση στη επίσημη σελίδα στο Facebook (link:  shorturl.at/gryA1 )

Η προαναφερθείσα διαδικτυακή εκδήλωση αφορά την επίσημη έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας ΕλλάδαTheProject.com η οποία συνιστά μια προσπάθεια συνεισφοράς στο δημόσιο διάλογο, που σκοπό έχει να κινητοποιήσει τους νέους κι όχι μόνο, να οραματιστούν και να σχεδιάσουν το μέλλον σε μια κοινωνία γνώσης, ισότητας και σεβασμού. Παράλληλα, θα συνδράμει στην οριοθέτηση των προτεραιοτήτων για την πορεία του Ελληνισμού στον τρίτο αιώνα από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι εντελώς ανεξάρτητο κι έχει ως στόχο, μέσα από το διάλογο, να κινητοποιηθούν οι Έλληνες ώστε να αναλογιστούν το παρελθόν και να οραματιστούν το μέλλον τους. Στο πλαίσιο αυτό θα δοθεί βήμα, κυρίως σε νέους που ζουν κι εργάζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να εκφράσουν ελεύθερα έξω από άκαμπτες νόρμες, τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν αυτό το ορόσημο για την ιστορική πορεία της χώρας, ενώ στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν κι όσοι έλκονται από τον ελληνικό πολιτισμό. Μέσω της έκφρασης αυτής θα αποτυπωθεί η αντίληψη των σύγχρονων Ελλήνων για την επετειακή συμπλήρωση 200 ετών από την έκρηξη της Ελληνικής Επανάστασης, το 2021, η οποία θα τιμηθεί με το Αφιέρωμα του οποίο θα διατηρηθεί ολόκληρο το 2021, ενώ θα τονιστούν οι παθογένειες σε επιμέρους κοινωνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς τομείς, αλλά και θα κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να βαδίσει το Ελληνικό Έθνος  τον 3ο αιώνα ύπαρξης του νεοελληνικού κράτους.

Στα διαδικτυακά Εγκαίνια του ΕλλάδαTheProject 2021, αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.21.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με τον κ. Θεμιστοκλή Ζανίδη μέσω τηλεφώνου ή email: Website: https://elladatheproject.com/ , τηλ.: 6971741862,  email:  elladatheproject@gmail.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024