28/03/2024

H Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ καταδικάζει την δήλωση Παπαχριστόπουλου

H Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη δήλωση του Βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «οι Παμμακεδονικές Ενώσεις αποτελούνται από επαγγελματίες Πατριώτες».

«Τίποτα δεν μας εκπλήσει πλέον ως προς το απύθμενο θράσος και την αλαζονεία των Κυβερνώντων. Ένας επαγγελματίας πολιτικός γυρολόγος όπως ο κ. Παπαχριστόπουλος, υβρίζει αυτούς οι οποίοι διαφωνούν με την ανιστόρητη συμφωνία των Πρεσπών. Επιτέλους λίγο ντροπή δεν υπάρχει; Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, όταν οι πολιτικοί υβρίζουν και απαξιώνουν τον λαό πηγαίνουν σπίτι τους. Στην Ελλάδα γιατί έχουν το ακαταλόγιστο οι υβριστές και λασπολόγοι; Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο οι δηλώσεις που πλήττουν την δημοκρατία, αλλά ακόμα περισσότερο οι πράξεις που πλήττουν την ίδια την πατρίδα μας. Ζητούμε συγγνώμη που αγαπάμε την πατρίδα μας κύριοι της Κυβέρνησης, ζητούμε συγγνώμη που ενδιαφερόμαστε για το χθες, το σήμερα και το αύριο».

Δημήτρης Φιλιππίδης Πρόεδρος
Νίκος Κομνηνός Αντιπρόεδρος

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, την οποία μας έστειλε ο Δημήτρης Φιλιππίδης εικονίζεται το κτίριο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ στο Whitestone! To μήνυμα που αναρτήθηκε είναι σαφές! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Όπως αναφέρει χαραξτηριστικά ο κύριος Φιλιπππίδης, πρόεδρος της Παμμακεδονικής: «Οι Μακεδόνες της Αμερικής συνεχίζουμε τον αγώνα! »

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024