19/03/2024

Σκληρό μήνυμα του αντιπροέδρου της Παμμακεδονικής ΗΠΑ

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ με αμείωτο ενδιαφέρον και με πολύ προσοχή τις εξελίξεις λίγες ώρες πριν την ΕΝΑΡΞΗ των Διαπραγματεύσεων στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη κατανοώντας την κρισιμότητα των στιγμών!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

-Μας προκαλεί ΕΝΤΥΠΩΣΗ το πόσο λαλίστατος είναι ο κ. Νίμιτζ μιλώντας στα ΜΜΕ, πριν ακόμα δει τις δύο πλευρές.
-Ο Ειδικός Διαμεσολαβητής μιλάει για ΡΕΑΛΙΣΜΟ στις διαπραγματεύσεις εμείς όμως λέμε ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τα 3000 χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που δεν ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
-Ο κ. ΝΙΜΙΤΖ μιλάει για προσδιορισμό στην ονομασία, εμείς ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι ο οποιοσδήποτε προσδιορισμός μπορεί να σταθεί ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
– Το επιχείρημα του κ. Νιμιτζ ότι περισσότερες από 100 χώρες αναγνωρίζουν τα ΣΚΟΠΙΑ με χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ! ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, όσα χρόνια και αν την χρησιμοποιούν δεν παύουν να είναι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
-Όπως και αν την αναγνώριζαν την γειτονική χώρα, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, στην Αλαμπάμα, το Ουισκόνσιν, το Ροστόφ, την Μοζαμβίκη ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! Οπότε ας κάνουμε μία νέα αρχή!

Όσον αφορά την δική μας πλευρά, την Ελληνική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ούτε ΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΡΟΖ, ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σε καμία ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα ανεχτούμε παιχνίδια με προσημειωμένα χαρτιά και στημένα και προκαθορισμένα αποτελέσματα! ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ έχουν γίνει στην πλάτη του λαού της Μακεδονίας! Η 21η Ιανουαρίου είναι ημερομηνία ορόσημο από τον Ελληνικό Λαό στην Θεσσαλονίκη, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να στείλουμε το ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ, ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αποφασίσει για ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Δημήτρης Φιλιππίδης

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2023