19/03/2024

Αλέξανδρος Νίκλαν: Το χτύπημα απετράπη, αλλά χωρίς πολύ σκληρά μέτρα θα υπάρξει επόμενη φορά

Στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη στα Παραπολιτικά 90,1FM  (28-03-2023) ο σύμβουλος θεμάτων Ασφαλείας του Geopolitics & Daily News Αλέξανδρος Νίκλαν αναλύει την αποτροπή του τρομοκρατικού χτυπήματος που ετοίμαζαν Πακιστανοί σε εβραϊκό εστιατόριο που λειτουργεί και ως συναγωγή στου Ψυρρή.

Υπογραμμίζει ότι στη χώρα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας, το οποίο επιτείνεται και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, πρόσφυγες και άλλες απροσδιόριστου καθεστώτος ομάδες που κυκλοφορούν αχαρτογράφητα στην Ελλάδα.

Σημειώνει ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό, το οποίο απετράπη, αλλά είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί στο μέλλον και άλλη απόπειρα.

Στέκεται ιδιαίτερα στην ημερομηνία που σχεδιαζόταν να γίνει το χτύπημα, τις ημέρες του Πάσχα που συμπίπτει με το εβραϊκό, οπότε με δεδομένη και την τουριστική κίνηση που θα υπήρχε σε ένα ούτως ή άλλως πολυσύχννστο μέρος, θα γινόταν κανονικό μακελειό.

Διευκρινίζει ότι ανώδυνη διαχείριση και λύση δεν υπάρχει, καθώς θα πρέπει να εφαρμοστούν πολύ σκληρά μέτρα και σε ό,τι αφορά στην είσοδο στη χώρα και σε σχετικά με τους πληθυσμούς που ήδη βρίσκονται εδώ.

Η ύπαρξη χειραγωγημένων πυρήνων που αναμένουν εντολές για ενεργοποίηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2023