09/05/2024

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Έλληνες Πομάκοι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στο πομακοχώρι Σμίνθη (ΠΗΓΗ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CE%B9 )

Γράφει ο Δημήτρης Φιλιππίδης

Δημοσιογράφος

BA, MA Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες

 

 

Το πρόβλημα της Θράκης για όσους την ανακάλυψαν τώρα δεν ειναι σημερινό! Τεράστια η απουσία και εκκωφαντική η σιωπή του κράτους, των ΜΜΕ, των κυβερνήσεων, της ΕΥΠ…! Το προβλημα απλά γιγαντώνεται με τους χρήσιμους ηλίθιους και πρόθυμους να παραδώσουν και την Θράκη για μερικές ψήφους! Έχουν πολλά χρόνια διαβρωθεί τα θεμέλια της Θράκης μας με ευθύνη ολων! Αν υπήρχε πολιτική σωστή στην Θράκη κανείς Οζγκιούρ και κανείς Ζεϊμπέκ δεν θα μπορούσαν να παίζουν παιχνίδια προδοσίας στην περιοχή!

Η απαξίωση της Θράκης δεν έγινε σε μία νύχτα, οι επιχειρήσεις δεν έκλεισαν σε μία νύχτα, ο κόσμος δεν έφυγε σε μία νύχτα!

Οταν ο ήρωας Έλληνας Πομάκος Σεμπαηδιπν Καραχοτζά δεχόταν απειλές και διώξεις ΜΕΣΑ σε Ελληνικό έδαφος, στην Ξάνθη, επειδή αρνιόταν να αποδεχθεί την τουρκική γλώσσα πού ήταν το κράτος, πού ήταν τα κομματα, πού ήταν τα ΜΜΕ να τον προστατεύσουν; Ο Σεμπαηδιν ειχε υψος μολις 160, αλλά ψυχή γίγαντα! Οι νάνοι της πολιτικής μας είναι αυτοί που εχουν συναινέσει τόσα χρόνια στα εγκλήματα εις βάρος της πατρίδας μας!

-Για ρωτήστε τα παιδιά από τα μικρά χωριά στα ορεινά της Θράκης πόσα ποτάμια περνούσαν για να πάνε σχολείο στα κεφαλοχώρια!

-Για ρωτήστε τί τηλεοπτικά κανάλια είχαν στα βουνά ως επιλογή όταν δεν έφτανε εκεί το σήμα από τα κανάλια των Αθηνών!

-Για ρωτήστε πού αναγκαζόντουσαν να πάνε σε Πανεπιστήμια!

-Για ρωτήστε ποιος τους έδινε άτοκα δάνεια!

-Για ρωτήστε τί ρολο έπαιζαν ο Σαδίκ και ο Φαΐκογλου και πώς όλοι έβγαζαν τον σκασμο!

-Για ρωτήστε πόσο τεχνηέντως το Ελληνικό κράτος έσπρωχνε τους Ελληνες της Θράκης στην αγκαλιά της Άγκυρας!

-Για ρωτήστε πόσα χλμ ουρά έχει απο την Κεσσάνη στις εκλογές για να έρθουν κάτοχοι τουρκικών διαβατηρίων να ψηφίσουν!

-Για ρωτήστε μέχρι πότε είχαμε μπάρα στα Πομακικά χωριά λες και ήταν άλλη χώρα!

-Για ρωτήστε τί εγινε με το σχέδιο μετεγκατάστασης Ελληνοποντίων στην Ροδόπη!

-Για ρωτήστε τί έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ρομά Ελληνίδα Σαμπιχά Σουλειμαν; Ποιοι επέβαλαν την αποβολή της από τις Ευρωεκλογές επειδή δήλωνε Ελληνίδα!

Εγώ έλκω την καταγωγή μου από την Ξάνθη, δεν έχω σταματήσει και ΔΕΝ θα σταματήσω να φωνάζω για την Θράκη μας, όμως θα έπρεπε όλοι να βροντοφωνάξουμε επιτέλους ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ, ανεξαρτήτως καταγωγής! Δεν είναι η Θράκη απλά Ελλάδα αλλά η Ελλάδα είναι Θράκη!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geopolitics & Daily News Copyrights Reserved 2024